top of page

Jouw pad als leider: van hero naar artist

Vind jij het ook een beproeving om je ware talent te ontdekken en neer te zetten in de wereld? Je bent niet alleen. Er is zelfs een begrip voor: van hero’s journey naar artist's journey.


Steven Pressfield heeft daar machtig mooie boeken over geschreven. Elke leider heeft een hero's journey die hem voorbereidt op zijn artist's journey. Iedereen die iets wil creëren, een erfenis wil achterlaten, impact wil hebben op anderen of zelfs op de wereld moet daarvoor beproevingen doorstaan.

Soms zit je tot aan je knieën in de chaos en vraag je je af waar je mee bezig bent... Het antwoord is: je bent je aan het voorbereiden. Je oefent je vermogen om met chaos en verandering om te gaan.


Als je eenmaal de "andere kant" van de beproeving hebt bereikt, dan start je artist’s journey: nu leer je aan de hand van je talent het werk te doen waarvoor je gemaakt bent.

Zit jij nu op het kantelpunt tussen je hero’s journey en je artist’s journey? Dan is transitiecoaching iets voor jou! Door middel van een terugblik op je voorbije hero’s journey en aan de hand van leiderschapsarchetypes bekijken we wat jij in de wereld te zetten hebt en wat jouw eerste stappen daartoe kunnen zijn.


Mail me snel voor meer info! coaching@debbiebaute.com

Comments


bottom of page